Rendelőnk 2013 augusztusában nyitotta meg kapuit Debrecen keleti kertségében, ahol – bár igény lett volna rá, – addig nem volt állatorvosi szolgáltatás. Kiemelten fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező páciensek a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatásban részesüljenek.

Ügyfeleink kisállatai rendelőnkben olyan emberi törődést kapnak, amilyet megérdemelnek és a gazdikat olyan tanácsokkal látjuk el, amik megfogadásával a lehető legjobbat tudják adni kedvenceiknek.

Reméljük, hogy a már meglévő pácienseink mellett a környékbeli lakóknak, állattartóknak is nagy segítségére tudunk lenni háziállataik egészségének megőrzésében.

A Dr. Bod-Ri Állatorvosi Ambulancián elérhető szolgáltatások rendkívül nagy palettát fednek le, a kiemelt minőségű bőrgyógyászati kezelésektől kezdve, a felszívódó varrattal kivitelezett ivartalanításon keresztül, az altatás nélküli fogkőszedésig. Ezekről a szolgáltatások menüpontban lehet bővebben olvasni.

Időpont foglalásra a +36-70-388-4976 számon van lehetőség, ne habozzon, nálunk jó kezekben lesz kedvence!

 

Munkatársaink

Dr. Szilágyi-Bodorkós Rita – Állatorvos, tulajdonos

2006-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. A következő két évben kislányomat neveltem, majd visszatértem az állatorvosláshoz. 2008-tól a debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum csapatában dolgozhattam.
2013-ban nyitottam rendelőmet, saját elrendezéssel, gondolatokkal és elvekkel. Immár 2 gyermek édesanyjaként kiemelt célom, hogy a nálunk kezelt állatok a lehető legemberibb és legminőségibb kezelésben részesüljenek.

 

 

 

Dr. Szetteli Éva – Állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem, a hivatásom egyben szenvedélyem is. Szakértelmemmel és odafigyelésemmel igyekszem a Dr. Bod-Ri Állatorvosi rendelő színvonalát emelni. Jelentkezzenek be hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

Dr. Győri Zsuzsanna Ildikó – Állatorvos

 

Dr. Noszály Zsófia – Állatorvos

 

 

Szilágyi Zoltán – Ügyvezető, tulajdonos

Ritával való megismerkedésünk és a rendelő megnyitása előtt állatgyógyszer forgalmazó cégnél dolgoztam üzletkötőként, több mint 5 évig. Elhatároztuk, hogy egy olyan vállalkozást indítunk, ami különbözni tud a meglévő állatorvosi rendelőktől, ehhez a gyakorlatban eltöltött éveink tapasztalatát használtuk fel.

 

Csekey Zsuzsanna – Állatorvosi asszisztens

 

2016 márciusától dolgozom a Dr. Bod-Ri praxisában. Otthonomban családommal, két kislányommal és számos állatkával élünk harmóniában.
Kisgyermekkoromból első emlékeim közé tartozik, mikor órákig figyeltem egy hangyaboly életét. Akkor már tudtam, hogy mennyire szépnek tartom az állatvilágot. Szüleimnek nem kis fejtörést okozva hordtam haza kígyót, békát kirándulásaink alkalmával. Állatkereskedésből kisegereket mentettem meg, akik kígyóeleségként vártak sorsukra. Minden ilyen alkalommal megmagyarázhatatlan örömöt éreztem, hogy segíthetek a tőlünk annyira különböző élőlényeken.
Miután gyerekeim megszülettek, lelkesedésem nem szűnt meg. Sőt! Őket is egész pici koruktól megtanítottam, hogyan kell egy kis kiszolgáltatott élőlénnyel bánni legyen az bármi amivel találkoztunk.
Az életem akkor vett nagy fordulatot és lett a lelkesedésből hivatás, mikor a Dr. Bod-Ri csapat tagja lehettem. Itt tapasztaltam meg először, hogy a praxisban dolgozó kollegákkal mind ugyanazok a céljaink, jól kiegészítjük egymást , legjobb tudásunk szerint segítünk az állatokon. Az évek alatt beletanultam a műtéti aneszteziológiába, a műtétek utáni ellátásban. Fontos, hogy legyen az bármilyen beavatkozás az állatok minél kevesebb stressznek legyenek kitéve, hiszen nekünk vannak kiszolgáltatva. Mikor az ambuláns kezeléseknél segítek az állatorvosnak, figyelek arra, hogy a gazdi ne érezze feszélyezve magát, bátran kérdezzen és megbízzon bennünk, hiszen mindenkinek a saját kis kedvence a legfontosabb!
Amit nagyon szeretek a mi praxisunkban, hogy családias a hangulat, a kollegákkal mindig számíthatunk egymásra, vidám kis csapat!
A jövőben nagyon szeretnék egyszer betekintést nyerni egy állatkert lakóinak életébe, tanulni tőlük, figyelni ezt a csodálatos sokszínű állatvilágot!

 

 

Jámbor Nikolett – Állatorvosi asszisztens