Rendelőnk 2013 augusztusában nyitotta meg kapuit Debrecen keleti kertségében, ahol – bár igény lett volna rá, – addig nem volt állatorvosi szolgáltatás. Kiemelten fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező páciensek a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatásban részesüljenek.

Ügyfeleink kisállatai rendelőnkben olyan emberi törődést kapnak, amilyet megérdemelnek és a gazdikat olyan tanácsokkal látjuk el, amik megfogadásával a lehető legjobbat tudják adni kedvenceiknek.

Reméljük, hogy a már meglévő pácienseink mellett a környékbeli lakóknak, állattartóknak is nagy segítségére tudunk lenni háziállataik egészségének megőrzésében.

A Dr. Bod-Ri Állatorvosi Ambulancián elérhető szolgáltatások rendkívül nagy palettát fednek le, a kiemelt minőségű bőrgyógyászati kezelésektől kezdve, a felszívódó varrattal kivitelezett ivartalanításon keresztül, az altatás nélküli fogkőszedésig. Ezekről a szolgáltatások menüpontban lehet bővebben olvasni.

Időpont foglalásra a +36-70-388-4976 számon van lehetőség, ne habozzon, nálunk jó kezekben lesz kedvence!

 

Munkatársaink

Dr. Bodorkós Rita – Állatorvos, tulajdonos

2006-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. A következő két évben kislányomat neveltem, majd visszatértem az állatorvosláshoz. 2008-tól a debreceni Vezér Állategészségügyi Centrum csapatában dolgozhattam.
2013-ban nyitottam rendelőmet, saját elrendezéssel, gondolatokkal és elvekkel. Immár 2 gyermek édesanyjaként kiemelt célom, hogy a nálunk kezelt állatok a lehető legemberibb és legminőségibb kezelésben részesüljenek.

 

 

 

Dr. Szetteli Éva – Állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem, a hivatásom egyben szenvedélyem is. Szakértelmemmel és odafigyelésemmel igyekszem a Dr. Bod-Ri Állatorvosi rendelő színvonalát emelni. Jelentkezzenek be hozzánk bizalommal!

 

Szilágyi Zoltán – Ügyvezető, tulajdonos

Ritával való megismerkedésünk és a rendelő megnyitása előtt állatgyógyszer forgalmazó cégnél dolgoztam üzletkötőként, több mint 5 évig. Elhatároztuk, hogy egy olyan vállalkozást indítunk, ami különbözni tud a meglévő állatorvosi rendelőktől, ehhez a gyakorlatban eltöltött éveink tapasztalatát használtuk fel.

 

Csekey Zsuzsanna – Asszisztens

“2016 márciusától dolgozom a Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancián, két kislányom és családom mellett a természet, az állatok szeretete fontos része az életemnek. Örömmel tölt el, hogy munkám során segíthetek a beteg állatok gyógyításában.”

 

Csordás Tünde – Állatorvosi szakasszisztens

Mindig is nagy álmom volt, hogy állatokkal foglalkozhassak. Miután a szakmai ismereteimet elsajátítottam, több helyen is beleláthattam az állatorvosi rendelők életébe. 2018 januárjában csatlakoztam a Bod-Ri csapatához,és itt éreztem azt, hogy megtaláltam a helyem. Egy cica és egy kutyus tulajdonosaként, a velük átélt tapasztalataimmal is próbálom segíteni a gazdikat.